Hoi wijnliefhebber!

Leuk dat je op mijn blog HoeWatWijn bent beland. Ik ben druk bezig deze verder vorm te geven. Je leest hier binnenkort alles over het hoe en wat van wijn in de vorm van mijn eigen wijnavonturen en -ontdekkingen, proefnotities, tips en weetjes over wijn.

In de tussentijd kun je hier meer over mij lezen. Volg mij op Instagram om mij verder te leren kennen én om geïnspireerd te raken over het hoe het wat van wijn! Want wijn is niet zomaar een drankje… het is een cultuur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s